Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga

Yoga voor bedrijven en instellingen: betere concentratie, energie, efficientie en communicatie. Waarom zou je jezelf tekort doen? Kom eens langs bij YogaCentrum Enschede!

Yoga helpt bij het bewust worden van adem, houding en energie. Je kunt je beter ontspannen en meer gefocust met je werk bezig zijn.

 

De lessen kunnen worden gegeven in het bedrijf, een alternatieve locatie of in de ruimte van Yogacentrum-Enschede.

 

Dit kan een enkele les zijn, of wekelijks of maandelijks, op de stoel of de yogamat. De deelnemers hoeven geen ervaring met yoga te hebben. Van te voren zal er in een gesprek worden afgestemd omtrent wensen en behoeftes. Er wordt gewerkt met lichaamsoefeningen, adem, klank, en ontspanningsoefeningen.

Het is ook mogelijk om individueel yogales , begeleiding en ondersteuning te krijgen. 

De huidige tijd vraagt veel van ons, de werkdruk is hoog, de indrukken die we krijgen zijn er veel. Dit vraagt van ons een flexibele houding, zowel lichamelijk, als emotioneel en mentaal. Yoga kan je hier enorm bij helpen, en dan gaat het niet om het in de nek kunnen leggen van je voeten of op je hoofd staan. Het gaat om simpele oefeningen die werken op het zenuwstelsel en klierstelsel. Die je bewust laten worden van je ademhaling, die je dan combineert met je bewegingen en gedachten.

 

Je creëert een balans in je lichaam en geest, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt, betere kunt focussen en beslissingen nemen. Er ontstaat rust en ruimte, je voelt je grenzen beter aan en bent ook in staat om nee te zeggen. Er ontstaat een grotere vitaliteit, bewustzijn en ontspanning. Door middel van korte adem,- en lichaamsoefeningen en meditaties leer je om meer ontspannen en minder gestrest te zijn tijdens en na je werk. Dit hoeft niet veel tijd per dag te nemen, slechts 10 tot 20 minuten.

En waarom zou je jezelf tekort doen? Kom eens langs!

Yoga met je team? Pluk de vruchten van meer energie!