Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

Kundalini is de levenskracht die in je lichaam aanwezig is en die je door oefeningen en meditaties kunt laten ontwaken. Ervaar en ontwikkel je innerlijke kracht. Voel je energieker en levendiger!

Meer tijd hebben in je dag, zodat je de dingen zonder haast kunt doen. Meer ontspannen zijn en rustiger het hoofd kunnen bieden aan de stress van het dagelijks leven. 

 

Kundalini yoga, de yoga van het bewustzijn, maakt je fysiek sterker, mentaal rustiger en je komt steeds meer in contact met jezelf. Je leert beter te ademen en je diep te ontspannen. Het heeft een reinigende werking op je lichaam en je geest. De oefeningen versterken je zenuwstelsel. Deze yoga bestaat uit simpele technieken waar iedereen van kan genieten, ongeacht zijn of haar leeftijd of fysieke gesteldheid.

 

Wat is Kundalini yoga?
Kundalini is de levenskracht die in je lichaam aanwezig is en die je door oefeningen en meditaties kunt laten ontwaken.

yogi-bhajan-meditationKundalini yoga is een dynamische vorm van yoga, waarin gewerkt wordt met:
– lichaamsoefeningen (kriya’s)
– lichaamshoudingen (asana’s)
– ademhaling (pranayama)
– meditatie
– klank (mantra)

 

 

De lessen zijn daarom zeer afwisselend, soms actief en dynamisch, soms rustig en aandachtig. In- en ontspanning lopen vloeiend in elkaar over. Voor meer praktische informatie, zie onze sites: Ferial schrijft hier over Kundalini Yoga.

Kom het een keer proberen!