Biotouch™

Biotouch™

Het helende wonder van aanraken.

Bio-Touch is een praktijkgerichte genezingstechniek voor leken en professionals. Zelfs kinderen kunnen het leren. Het stimuleert het zelf-genezende vermogen van je lichaam. Ferial is specialiste BioTouch en verzorgt dit programma: kijk eens of het iets voor je is!

Bio-Touch – het helende wonder van aanraken.

Bio-Touch is een praktijkgerichte genezingstechniek voor leken en professionals. Zelfs kinderen kunnen het leren. Het stimuleert het zelf genezende vermogen van je lichaam. Het is een wetenschappelijk beproefde methode om onder andere stress te reduceren, bloeddruk te verlagen en het immuunsysteem te versterken. Het verhoogt de kwaliteit van leven en is aanvullend op bestaande zorgprogramma’s. Het helpt bij verkoudheid, griep, diabetes, menstruatie problemen, chronische ziektes, menopauze en nog veel meer.

 

Aanraken met de lichtheid van een vlinder. Beoefenaars gebruiken de wijs- en middelvinger van beide handen om specifieke delen van het lichaam licht aan te raken. Het herhalen van licht aanraken op de juiste plekken bevordert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Iedereen kan Bio-Touch leren en het vanaf het begin effectief toepassen! Je hoeft bij het toepassen van Bio-Touch geen speciale vaardigheden te hebben of in een speciale gemoedstoestand te zijn om jezelf of een ander te helpen.

 

Bij YogaCentrum Enschede volg je een opleiding om de BioTouch genezingstechniek aan te leren en toe te passen. Vraag meer informatie aan over de inhoud en prijzen van dit programma via het aanvraag formulier.

Deze genezingstechniek leren?