Celestial Communication

Celestial Communication

Celestial communication is een bewegende meditatie en is deel van de techniek van Kundalini Yoga. Bij YogaCentrum Enschede verweven we deze techniek in alle lessen en verzorgen separate meditatie en healing programma’s Celestial Communication.

Wat is celestial communication?
Celestial communication is een bewegende meditatie en is deel van de techniek van Kundalini Yoga, zoals Yogi Bhajan dit heeft onderwezen. Vaak gaat het om arm en handbewegingen (mudras).

 

Wat zijn de voordelen?
Dat zijn er veel, Yogi Bhajan noemde dit het grootste wonder-voedsel om het lichaam te helen, het brengt mentale intelligentie en creativiteit en het uplift de ziel en de instroom van de geest.

 

Celestial communication werkt op de bovenste driehoek, de 5e, 6e, 7e en 8e chakras. De beweging van de armen beïnvloedt en opent het hart, versterkt de aura en vergroot je subtiele en stralende lichaam. Door het versterken van je aura en stralende lichaam, komt alles naar je toe en zal voorspoed stroomt naar je toe.

 

De beweging van de vingertoppen door de lucht verhoogd je prana (energie), die in verbinding staat met je neuronen en dat verlicht de opgehoopte diepe stress in je hersenen. Door het ervaren van deze diepe ontspanning neemt angst af en wordt je natuurlijke staat van onschuld en creativiteit vernieuwd.

 

Deze technologie verbindt je lichaam, mind en geest. Alle drie komen in harmonie door de beweging en de dualiteit wordt verwijderd. Het verbind je met het oneindige en breidt je relatie uit met het goddelijke, het engelachtige zelf. Het is een prachtige manier om met de geluidstroom in verbinding te komen en de muziek in jezelf te vibreren en creëren.

Deze meditatie een keer proberen?