Breathwalk

Breathwalk

Helderheid, energie en innerlijke rust

Ademen en lopen zijn de twee meest natuurlijke dingen die we doen. Breathwalk integreert adem, lopen en meditatie tot specifieke oefen patronen die vitaliteit creëren, het geeft je nieuwe levenskracht. Ga met ons mee om de breathwalk te ervaren en laat je lichaam, mind en geest ontwaken!

Helderheid, energie en innerlijke rust

Ademen en lopen zijn de twee meest natuurlijke dingen die we doen.

Breathwalk integreert adem, lopen en meditatie tot specifieke oefen patronen die vitaliteit creëren, het geeft je nieuwe levenskracht.

Het is gemakkelijk te leren. Ga met ons mee om de breathwalk te ervaren en laat je lichaam, mind en geest ontwaken.

 

Wat is Breathwalk?

Breathwalk is de wetenschap van het combineren van specifieke adempatronen met je loopstappen en wordt versterkt door het toepassen van geleide, meditatieve aandacht (met een mantra). Breathwalk is makkelijk, natuurlijk en effectief. Als je eenmaal weet hoe je een adempatroon kunt kiezen en doen als je loopt, dan heb je een direct pad naar fysieke en mentale fitheid.

 

Veel tradities gebruiken lopen als meditatie om de mind tot rust te brengen, contact met de natuur te maken en om te helen. Breathwalk is de plek waar de elementen van bewust ademen, lopen en meditatie bij elkaar komen. Het combineert deze naadloos in een heel toegankelijke oefening, die een ieder kan doen. Het combineren van deze elementen maakt de impact groter en de resultaten zelfs meer effectief. Mensen die breathwalken laten vaak weten dat het ook hun resultaten verbetert in andere oefeningen of meditatieve inspanningen.

 

Bij YogaCentrum Enschede gaan we regelmatig breathwalken. Vraag meer informatie aan over het programma en de data via het aanvraag formulier.

Ook mee breathwalken?